Welkom bij Liesbeth’s Blog

Mijn naam is Liesbeth, ik ben een medium en mag berichten doorgeven via automatisch schrift, die ik ontvang via mijn gidsen. Dit blog gaat over de onderwerpen die zich afspelen in de wereld en wat de gidsen hierover zeggen.

4 December 2022

“Lieve mensen,

Ga door met jullie wensen neerzetten op deze wereld en het zal ook uitkomen als jullie daar vertrouwen in hebben. Laat de dingen, die niet meer bij jullie horen los en ga staan waar jullie voor staan. Het is fijn om te zien dat veel mensen kiezen voor liefde en licht deze tijd van het jaar. Zo zal het altijd mogen zijn. Laat niet altijd toe wat niet bij je past. Het mag soms zo zijn, maar dat mogen de mensen dan zelf kiezen wat ze gaan doen hiermee. Maak een mooiere wereld samen met elkaar. Dat is pas geluk en dat zullen we uiteindelijk ook weer zijn “gelukkig”. Mooi is dat! Jullie maken het fijner op de wereld als het samen gaat. Samen is belangrijk, dat zullen jullie wel zo ervaren.

Mooie dagen lieve mensen. Het is samen en samen zijn wij!”

********************************************************************************

22 November 2022

“Beste lezers van dit blog,

Het is fijn dat jullie mee willen lezen op deze website van Ingrid. Het is fijn om de wereld te laten weten wat er afspeelt in het universum en dat is de mogelijkheid om dat op deze manier te doen. Het is een andere tijd op dit moment dat weten jullie allemaal, maar het is ook een tijd om het te laten komen zoals het is. De mensen mogen niet altijd naar het nieuws kijken en daarin geloven. Het is ook een nieuwskanaal met veel onrust dat de mensen uit balans brengt. Beperk jullie tot deze media. Het zal dan rustiger zijn in jullie leven, dat is zeker. Helemaal zonder is natuurlijk geen optie, veel zaken werken met jullie elektronica  dat wij in onze wereld niet kennen. Dat vinden wij helemaal niet erg , omdat er veelal meer andere belangrijke zaken zijn die de mensen vergeten als het gaat om meer samenzijn, meer luisteren naar elkaar en vooral meer verdraagzaamheid. Fijn is dat er mensen zijn die hiermee bezig zijn om dit meer aan de mensen vertellen zodat het verspreid wordt. Laat jullie niet van de wijs brengen door het nieuws wat gaande is. Leef je leven!”