Energetische therapie

IMAG0089

Natuurgeneeskundige / paranormale therapie is een universele oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. De therapeut werkt vanuit een holistische visie: de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de client worden tegelijkertijd behandeld. Het menselijke energiesysteem komt door het opheffen van storingen en blokkades en door het ontvangen van helende energie weer in balans. De therapie kan ook aanvullend naast andere therapieën worden toegepast.

Na een intake waarin denken, voelen, willen, en de klachten en ziekte geschiedenis worden belicht.  Maak ik een “scan” onderzoek rond uw lichaam, en we spreken samen een behandelplan af. Op de behandeltafel gaan we het zeer, of de te veel aan (spanning) of de stagnatie (blokkade) of het gebrek aan energie behandelen en kijken wat u nodig heeft en op welke manier.

Ik werk ook met:

                         – kaarten,  engelen, medicijn, tarot,

                         – bach bloesem remedie

                         – numerologie

                         – mediumschap

                         – psycic reading

                         – kruiden adviezen

                         – edelstenen

indien gewenst. 

U blijft gewoon gekleed en mag lekker ontspannen liggen, de behandeling kunt u ervaren als warm of koud, tintellingen, moeheid, energie, ontspanning of op uw eigen unieke manier.

Het is een veilige natuurlijke complementaire behandelwijze. In overleg met behandelend arts kan de therapie ondersteuning geven bij de afbouw van medicatie (bv. anti-depressiva) en bij pijnbestrijding.